Vilkår og betingelser

 

1. Introduksjon

Disse vilkårene gjelder for alle kjøp gjort av forbrukere i Grey by Mali sin nettbutikk. 

2. Kjøp

Når du gjør et kjøp i vår nettbutikk vil vi sende deg en umiddelbar bekreftelse på bestillingen. Men husk at du er selv ansvarlig for å gi korrekt kundeinformasjon når du handler i vår nettbutikk. 

3. Priser og betaling

Alle priser oppgis i NOK, og 25 % mva er inkludert i prisen.Vi har en fast fraktpris på 99 kr. Men ved kjøp for over 1500 kr får du fri frakt. 

I samarbeid med Klarna tilbyr vi delbetaling og betal senere med faktura. Betalingen går da alltid direkte til Klarna. Her finner du mer informasjon om Klarna, og her kan du lese brukervilkårene deres. 

I samarbeid med Stripe tilbyr vi direktebetaling / kort. Her finner du mer informasjon om Stripe. 

4. Levering

Produkter bestilt i vår nettbutikk leveres kun innenfor Norges grenser. Varene blir sendt med Bring og forventet leveringstid er ca. 2- 5 virkedager, med mindre annet er oppgitt og forutsatt at produktet er på lager. I forbindelse med salg og høytider, må leveringstiden forventes å være lengre.

Vi tilbyr også "Hent i butikk". Da betaler du i nettbutikken med ønsket betalingsalternativ, og så velger du alternativet "Hent i butikk" når du blir sendt videre til fraktmetoder. 

5. Angrerett

Du har rett til å trekke deg fra avtalen innen 14 dager fra og med datoen for mottak av produktet. Du kan utøve din angrerett uten å oppgi noen spesiell grunn, dette gjør du enkelt ved å registrere returen inne på brukeren din. Les punkt 7 for videre instrukser om sending av returvaren. (Merk: Du kan ikke utøve din angrerett ved ganske enkelt å nekte mottak av produktet eller ved å unnlate å hente produktet fra transportøren.) Dette må gjøres så fort som mulig og senest to uker etter du har kommunisert at du har trekt deg fra avtalen. Vi kan kreve dokumentasjon som beviser at produktet ble sendt før utløpet av fristen. 

Vær oppmerksom på at du må betale de kostnadene som er forbundet med retur av produktet, med mindre vi har levert produktet til deg med feil eller hvis produktet ble skadet eller er defekt ved mottak. Vi er ikke i stand til å oppgi prisen på returfrakten på forhånd, siden dette avhenger av vekten av produktet og ditt valg av transportør, etc.

Produktet må returneres i god og uskadet stand. Hvis det returnerte produktet ikke er i forsvarlig stand, så vil du være ansvarlig for eventuelle tap av verdien av produktet. 

Betaling for produktet vil bli refundert så snart som mulig, dette vil skje senest to uker etter at vi har mottatt beskjed fra deg om at du ønsker å trekke deg fra kjøpet. Vi forbeholder oss retten til å holde tilbake refusjonen til vi har mottatt produktet for inspeksjon eller til du har levert bevis for å ha returnert produktet, avhengig av hva som kommer først.

For mer informasjon om 14 dagers angrerett, kan du besøke nettsiden til Forbrukerrådet.

Hvis du har mulighet til å komme innom vår fysiske butikk i Haugesund, så er det gratis med retur og bytte så lenge det er innenfor deponeringfristen og varen er i forsvarlig stand. For å bytte eller returnere varer i vår fysiske butikk må du ta med ordrebekreftelsen eller kvittering som inneholder ordrenummer. 

Vår adresse er: Grey by Mali, Haraldsgaten 103, 5528 Haugesund

6. Retur og bytte
Hvis du ikke er fornøyd med produktet du kjøpte av oss, kan du returnere det innen 14 kalenderdager. Det samme gjelder for bytting, hvis du ønsker å bytte produktet til en annen farge eller størrelse, så kan du bytte innen 14 kalenderdager. Tilbakebetalingen finner sted så snart returvaren er mottatt vårt kontor og vi har fått sjekket at alt er helt og komplett. Fraktkostnader vil ikke tilbakebetales med unntak av når varen returneres fordi den er skadet eller mangelfull.
7. Instruksjoner for retur/ bytting via posten:
1. Send mail til kundeservice@greybymali.no og gi beskjed om at du ønsker å returnere varen(e). 
2. Pakk varen(e) inn forsvarlig.
3. Lever pakken på postkontoret. Husk sporing, og husk også alltid å få kvittering fra postkontoret, slik at du har bevis på at returen din er sendt. Du dekker selv fraktkostnad.

8. Retur og bytting av gave

Hvis du har fått et produkt fra vår nettbutikk som en gave, og du ikke ønsker å beholde produktet, kan du returnere det og bytte det for et annet produkt med samme verdi.

Vi kan ikke returnere eventuelle kontantbeløp til deg fordi det kun er kredittkortet som ble brukt til kjøp av produktet (ne) som kan bli kreditert. Så hvis du returnerer en gave, vil kjøperen få tilbakebetalt beløpet i den opprinnelige betalingsformen som ble brukt ved kjøpet.

9. Melding om feil og mangler

Vi ber deg vennligst kontrollere innholdet ved mottak. Hvis innholdet er skadet ved ankomst, vennligst rapporter dette til vår kundeservice e-post (kundeservice@greybymali.no) innen rimelig tid og senest 14 dager fra du mottok forsendelsen. 

Uavhengig av om eventuelle feil og mangler blir konstatert ved mottak eller på et senere tidspunkt, er alle underlagt den norske kjøpsloven noe som gir deg 24 måneder for å klage på et produkt. Men hvis feilene og manglene skyldes uaktsomhet, misbruk eller annen feil bruk, vil retten til å klage bortfalle. 

10. Farge

Selv om vi har gjort store anstrengelser for å skildre farger og kvaliteter så nøyaktig som mulig, kan farger og skjermoppløsninger av datamaskiner og enheter variere. Mindre fargeavvik er derfor ikke å anses som en mangel.

11. Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. 

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgt vare vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

12. Gjeldende lov

Disse betingelsene og vilkårene er underlagt norsk lov.

 

Les mer om personvern og vår bruk av informasjonskapsler (cookies) på denne linken. 
✉ Kontakt vår kundeservice på følgende email- adresse hvis du skulle ha noen spørsmål: Kundeservice@greybymali.no