Vanlige spørsmål


Hvilke betalingsalternativer tilbyr dere?
Hos oss kan du velge om du vil betale med Klarna Payments eller Stripe. Vi tilbyr to forskjellige betalingsmetoder via Klarna, faktura og delbetaling. Med Stripe kan du betale med direktebetaling/ Visa. Klarna forbeholder seg retten til å utføre kredittsjekk. Dersom det foretas en kredittsjekk, vil du motta et gjenpartsbrev per e-post med informasjon om dette. Klarna kundeservice kan kontaktes direkte på telefon eller du kan besøke nettsiden deres. 

Hva skjer når jeg bestiller?
Når vi mottar din bestilling vil du automatisk motta en ordrebekreftelse per e-post. Har du ikke mottatt ordrebekreftelsen kan det være at den har havnet i søppelposten din. Det kan lønne seg å sjekke søppelpost- mappen i din e-post tjener. Finner du den ikke her, kan det være at ordren ikke har blitt fullstendig fullført. Da kan du kontakte vår kundeservice og spørre om hjelp. 
Hvordan blir varene levert?
Alle våre varer blir levert med Bring. Leveringstiden er på ca. 2-5 dager. Men du kan også velge alternativet "Hent i butikk" og komme innom vår fysiske butikk i Haugesund og hente varene du har bestilt. 
  
Koster det noe å returnere?
Ja, du må selv dekke summen for returporto. Summen for porto kommer an på vekt og størrelse av pakken du skal sende, dette kan du sjekke opp i på posten sine sider om fraktpriser. 
Hva koster frakt?
Vi har en fast fraktpris på 99 kr. Men ved kjøp for over 1500 kr får du fri frakt. 
 
 
Dersom det du lurer på ikke er besvart ovenfor, kan du kontakte vår kundeservice.
✉ Kontakt oss på: Kundeservice@greybymali.no