Personvernerklæring

 

Behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger omfattet av denne avtalen er Grey by Mali AS. Ved inngåelse av kjøpsavtale benytter vi oss av personopplysninger du har gitt for å kunne gjennomføre kjøpsavtalen etter sitt innhold. Behandlingsgrunnlaget for slike behandlinger er da at dette er nødvendig for å oppfylle kjøpsavtalen, jf. GDPR art. 6 nr. 1 b. Dette vil eksempelvis være registrering av kjøper med navn og informasjon om leveringsadresse, betalings- og leveringsinformasjon. For å kunne ivareta en god kundeservice og reklamasjonshåndtering vil de samme opplysningene måtte lagres så lenge dette er nødvendig for å ivareta disse formålene. 

Du har til enhver tid rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har om deg, til å kreve retting eller sletting av personopplysninger, til å protestere mot behandlingen av personopplysninger, og til å klage behandlingen av personopplysninger inn for Datatilsynet.

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.greybymali.no, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post eller når du bruker våre tjenester.

Vår e-handelsplattform er levert av Shopify.com og data lagres derfor i deres skytjenester.

Underleverandører

Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres:

  • Klarna: For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende. Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.
  • Stripe: Om en betaler med Stripe i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Stripe for kreditt.
  • Seguno: Seguno benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Seguno hvis det er inngått samtykke på forhånd. 
  • Bring: Vi sender pakker med Bring og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

 

Kommunikasjon gjennom e-post og SMS

Som kunde vil du kunne motta e-post og SMS rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/ SMS relatert til ordrer du har lagt inn, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.